15.9 C
Athens

ΑΝΟ Γλυφάδας – Μεντιτεράνι 9-10: Πληγώθηκε στην εκπνοή ο ΑΝΟΓ

Η Σάρα Πουανανί Λιζότ με τέρμα στη εκπνοή της αναμέτρησης, «πλήγωσε» τον ΑΝΟ Γλυφάδας που ξεκίνησε με ήττα (10-9) από την ισπανική Μεντιτεράνι τους αγώνες της στη Βουδαπέστη (Γ’ όμιλος) στη Β’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν ξέφυγε στο σκορ πάνω από ένα τέρμα. Στο 1:52 από τη λήξη η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 9-8 με την Ειρήνη Νίνου, ισοφάρισε όμως στα 00:38 με παίκτη παραπάνω η Λιζότ που…κρατούσε άλλο ένα γκολ για το τέλος.

Νωρίτερα, ο ΑΝΟ Γλυφάδας είχε μία τελευταία επίθεση αλλά το σουτ αποκρούστηκε από την Βάργκας. Οι Ισπανίδες πήραν τάιμ άουτ στα δυο δευτερόλεπτα πριν το τέλος για ένα γρήγορο σουτ και σκόραραν.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ 9-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 2-2, 2-2, 4-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ: Βάργκας, Μουνιόθ, Κρεβιέρ 2, Μάρκος Ριβέρο, Μπάκοτς, Πρατς 2, Εσπάρ Λακέτ 2, Μορένο, Βιλάντοτ, Ζουρίτα, Κρέσπι 1, Λιζότ 3, Παλμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς