24.2 C
Athens

Κούπερ: Πρώτο πραγματικό φιλικό για εμάς, συνηθισμένος στις ευρωπαϊκές επιτυχίες ο Ολυμπιακός

Ως πρώτο πραγματικό φιλικό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλική αναμέτρηση το Σάββατο (10/12, 19:00) στο Γ. Καραϊσκάκης και ο 42χρονος τεχνικός έσταξε μέλι για τους Ερυθρόλευκους και τους χαρακτήρισε ως μια ομάδα που είναι συνηθισμένη να είναι πετυχημένη και ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε πως αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό της αγγλικής ομάδας στη χώρα μας, καθώς προηγήθηκε αυτό κόντρα στον Ατρόμητο που βρήκε νικητές τους Περιστεριώτες με 3-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούπερ:

«Tα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Αυτό είναι το πρώτο πραγματικό φιλικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα είναι υπέροχο. Προπονούμαστε στο στάδιο. Είναι υπέροχο για την ιδιοκτησία να έχει και τις δύο ομάδες εδώ. Ήταν η ιδέα μας να έρθουμε.

Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία είναι συνηθισμένη στο να είναι πετυχημένη και ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε, μαζί με την εμπειρία να παίξουμε σε ένα τέτοιο στάδιο με αυτή την ατμόσφαιρα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς