18.6 C
Athens

ΑΕΚ – ΟΦΗ 1-0: Ο Λιβάι Γκαρσία υπέγραψε τη νίκη στο τελευταίο φιλικό της Ένωσης

Με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο τελευταίο της φιλικό πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

H μίνι προετοιμασία των δύο ομάδων ενόψει της επανέναρξης της SuperLeague φτάνει στο τέλος της, καθώς αυτή ήταν η τελευταία φιλική αναμέτρηση για την Ένωση, ενώ ο ΟΦΗ θα δώσει μία ακόμη κόντρα στον Ιωνικό.

Το παιχνίδι κρίθηκε χάρη σε τέρμα του Λιβάι Γκαρσία στο 24ο λεπτό, με τον επιθετικό των Κιτρινόμαυρων να νικάει σε τετ-α-τετ τον Στίβενς για το 1-0.

Οι Κρητικοί απείλησαν συνέχεια με Ντίκο και Τοράλ, με τον δεύτερο να έχει επιστρέψει από τραυματισμό και να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά από αρκετό διάστημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση υπερείχε κατά κράτος και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Στίβενς, με τις σημαντικότερες από αυτές να είναι η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το σουτ του Λιβάι Γκαρσία λίγο αργότερα αλλά και ένα σουτ του Αραούχο προς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στο χορό μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από το Παγκόσμιο κύπελλο, με τους Χατζισαφί και Πινέδα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (56′ Ραντόνια), Μήτογλου (82′ Ντάικο), Μουκουντί (72′ Παρράς), Σιντιμπέ (56′ Χατζισαφί), Γιόνσον (72′ Μουστακόπουλος), Φράνσον (56′ Πινέδα), Μάνταλος (72′ Χριστόπουλος), Γκαρσία (56′ Φαν Βερτ), Φερνάντες (72′ Σκόνδρας), Αραούχο (72′ Κοσίδης).

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος (61′ Μπουζούκης), Γιόχου (46′ Πασαλίδης), Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδο (61′ Στάικος), Ντιουσέ (74′ Φαλατάχ), Μπαλογιάννης, Τοράλ, (46′ Αποστολάκης), Ντικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς