23.3 C
Athens

Ηρακλής – Βέροια 1-1: Βολεύτηκαν στην ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί κανέναν (vid)

Ηρακλής και Βέροια ήρθαν αντιμέτωποι έχοντας και οι δύο υπηρεσιακούς προπονητές στον πάγκο τους και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα άσχημο γεγονός καθώς ο Βασίλης Μπούζας μόλις στο 2ο λεπτό αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Μασούρα να περνάει στη θέση του.

Οι δύο ομάδες σαφώς επηρεασμένες από τη βαθμολογική τους θέση αλλά και το γεγονός πως και οι δύο είχαν σήμερα στον πάγκο τους υπηρεσιακό προπονητή, δεν πρόσφεραν θέαμα στο παιχνίδι και τα πόδια ήταν βαριά αφού στο μυαλό υπήρχε μόνο το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να έχουν όμως έμπνευση στο παιχνίδι τους.

Παρόλα αυτά η σταθερή υπεροχή τους απέδωσε καρπούς και ο συνήθης ύποπτος Γιουμπιτάνα άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις από εκεί και πέρα, ώσπου φτάσαμε στην έναρξη του δευτέρου και ο Βασίλης Φασίδης ισοφάρισε στην αντεπίθεση για τη Βέροια.

 

Το γκολ αυτό έφερε τούμπα και το σκηνικό της αναμέτρησης, καθώς η Βασίλισσα του Βορρά ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το δεύτερο μέρος.

Κοινό στοιχείο όμως είναι πως ήταν άσκοπο όλο αυτό, όπως και με τον Γηραιό στο πρώτο μέρος, καθώς δεν δημιούργησε καμία φάση.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 84ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε παρατήρηση σχετικά με τον φωτισμό του γηπέδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι μετά από περίπου ένα λεπτό και στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε τίποτα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς