19.7 C
Athens

ΕΠΟ: Νέα πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για «δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων»

Ο πόλεμος της «μπαλτάκειας» ΕΠΟ στον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο: Δεύτερη πειθαρχική δίωξη σε διάστημα 25 ημερών από το Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας, αυτή τη φορά με αφοργμή την ανακοίνωση των Πειραιωτών για τα διαιτητικά εγκλήματα στο ματς του Ολυμπιακού Β' με το Αιγάλεω

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» της ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου στον Ολυμπιακό.

Μόλις 20 ημέρες μετά την πρώτη πειθαρχική δίωξη στο μισό Δ.Σ. της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε μία δεύτερη αυτή τη φορά με αφορμή την ανακοίνωση των Πειραιωτών κατά της διαιτησίας και της Ομοσπονδίας για τον «βούρκο» στον οποίο έχει πέσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και τα όσα διαιτητικά εγκλήματα έγιναν στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν έχει νόημα η επένδυση στο βούρκο, θα επανεξεταστεί σοβαρά η παρουσία της β’ ομάδας στη SL2»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ:

«Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε την ακόλουθη Πειθαρχική Δίωξη.

-Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν (ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 05/12/2022).

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς