24.6 C
Athens

Μπάσκετ: Η αποχή των Κριτών και τι ισχύει για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Η τελευταία ενημέρωση για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου που ακόμα βρίσκονται στον «αέρα» και τι ισχύει με τη στάση των Κριτών μετά το κάλεσμα της ΕΟΚ για διάλογο

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους κριτές δείχνει να γίνεται όλο και χειρότερο μέρα με τη μέρα και οι αγώνες του Σαββατοκύριακου παραμένουν στον «αέρα».

Για αυτό και η ΕΟΚ σε μια προσπάθεια επίλυσης των όποιων ζητημάτων έκανε ανοιχτή πρόσκληση στο Σύνδεσμο Βοηθών διαιτητών για συνάντηση στα γραφεία της στις 14 Δεκεμβρίου.

Η ΕΟΚ καλεί τους κριτές σε διάλογο: «Μονομερείς ενέργειες απορρίπτονται, μόνο ενωμένοι θα βοηθήσουμε το άθλημα»

Παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία τονίζει στην ανακοίνωση της πως μονομερείς ενέργειες δεν λαμβάνονται υπόψη και πως η πόρτα της είναι πάντα ανοιχτή για διάλογο, κάτι που σε πρώτη φάση φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για την συμμετοχή της γραμματείας στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου τόσο σε Basket League όσο και στην Elite League.

Όπως όλα δείχνουν τα παιχνίδια, που έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως και στα εθνικά πρωταθλήματα (Β’ και Γ’ Ανδρών, Α1 και Α2 Γυναικών) , θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ αντίθετα, η ΕΣΚΑ αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες της, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και η ΕΣΚΑΝΑ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς