20.4 C
Athens

Φαν Χάαλ για Ντι Μαρία: «Ο Ντεπάι αντιμετώπισε τα ίδια και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα»

Για τα όσα είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Άνχελ Ντι Μαρία προς το πρόσωπο του μίλησε ο Λουίς Φαν Χάαλ ενόψει του αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή για το Παγκόσμιο κύπελλο.

Είναι γνωστό πως ο Αργεντινός εξτρέμ δεν πέρασε και τις καλύτερες στιγμές της ζωής του όταν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε προπονητή τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Το πρόβλημά μου στο Μάντσεστερ ήταν ο προπονητής. Ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής της καριέρας μου. Θα έκανα τα πάντα στο γήπεδο κι αυτός μου έδειχνε τις λάθος πάσες. Δεν ήθελε τους παίκτες να είναι πάνω απ’ αυτόν».

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτές τις δηλώσεις ενόψει του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στις δύο χώρες, δίνοντας απολαυστικές απαντήσεις.

«Ο Ντι Μαρία είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που πιστεύει ότι είμαι ο χειρότερος προπονητής. Λυπάμαι και το βρίσκω λυπηρό. Ο Μέμφις έπρεπε να αντιμετωπίσει τα ίδια στη Γιουνάιτεντ και τώρα φιλιόμαστε στο στόμα», είπε ο Φαν Χάαλ με τον Nτεπάι, που καθόταν δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου να γελάει ασταμάτητα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς