17.5 C
Athens

Η πάμπλουτη οικογένεια Καμίνσι πήρε την ΠΑΕ Παναιτωλικός!

Ο άνθρωπος που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε κοντά στην εξαγορά της Έβερτον, είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Αλλάζει σελίδα ο Παναιτωλικός. Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της ομάδας Φώτης Κωστούλας πούλησε τις μετοχές του στην πάμπλουτη οικογένεια Καμίνσκι, η οποία δραστηριοποιείται στην Αμερική και από σήμερα (8/12) είναι η νέα κεφαλή της ομάδας του Αγρινίου.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε και ένα άλλο ανοίγει για τον Παναιτωλικό. Ο Φώτης Κωστούλας ύστερα από 18 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας δεν είναι πια ο ισχυρός άνδρας των Καναρινιών, καθώς σήμερα Πέμπτη (8/12) ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Καμίνσκι για να τους μεταβιβάσει τις μετοχές του στην ομάδα.

Πατέρας και γιος Καμίνσκι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Πρόκειται για άνδρες πολωνικής καταγωγής που δραστηριοποιούνται στην Αμερική και από σήμερα αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον Παναιτωλικό στη νέα εποχή. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, το όνομά τους είχε εμπλακεί με την Έβερτον και ένα deal 400 εκ. λιρών, το οποίο όμως δεν προχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς