22.8 C
Athens

Ραντούλιτσα: Ο απίθανος λόγος που ονειρευόταν τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στον ΠΑΟ

Για την εποχή και τον λόγο που ονειρευόταν να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού μίλησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Σέρβος σέντερ που αγωνίστηκε για λογαριασμό των Πράσινων τη σεζόν 2015/16, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε την αγάπη που είχε για τη Θάλασσα, η οποία τον έκανε να θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί με τα Ερυθρόλευκα.

Μάλιστα όπως ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στο basketnews, όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό σκέφτηκε από μέσα του «σκατά, θα πρέπει να πηγαίνω στην Κηφισιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το 2004 έπαιζα για τις μικρές εθνικές και πάντα έλεγα ότι ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα βρισκόταν κοντά στη θάλασσα. Είπα στον εαυτό μου “πόσο ωραία θα ήταν να ζεις εδώ στη Γλυφάδα, μακάρι να γυρίσω και να παίξω στον Ολυμπιακό. Ο μόνος λόγος ήταν η θάλασσα. Γνώριζα ότι ο Ομπράντοβιτς βρισκόταν στον Παναθηναϊκό, ήξερα για τη μεγάλη κόντρα και όταν πήγα στους πράσινους, είπα στον εαυτό μου σκατά, θα πρέπει να πηγαίνω στην Κηφισιά. Πέρασα ωραία όμως. Αυτή η πόλη, ο κόσμος των ομάδων, οι άνθρωποι..»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς