18 C
Athens

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη «Μουρμούρα» (pics)

Oι πρώτες φωτογραφίες της νέας «συντρόφου» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο αγαπημένο σίριαλ

Μπήκαμε στο Σεπτέμβρη και τα κανάλια σιγά σιγά αρχίζουν να παρουσιάζουν τα προγράμματά τους για τη νέα σεζόν. Τόσο τα καινούργια, όσο και τα παλιά, δοκιμασμένα και επιτυχημένα, που συνεχίζονται.

Ένα από αυτά είναι και η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που, ως γνωστόν, θα ξεκινήσει με μια μεγάλη αλλαγή, αφού δεν θα είναι στο καστ η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που υποδυόταν τη Μαρίνα, σύζυγο στο σίριαλ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Ολο το καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά ονόματα για την αντικατάστασή της, όπως και πολλά σενάρια. Αλλωστε, το ζευγάρι Ηλίας-Μαρίνα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα στη σειρά και έτσι πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι. Τελικά τον νέο ρόλο θα ενσαρκώσει η εκρηκτική Κλέλια Ρένεση, η οποία θα μπει στην ζωή του Ηλία εντελώς τυχαία, όσο εκείνος προσπαθεί να συνέλθει από το χωρισμό του.

Παρά το γεγονός πως το κοινό απογοητεύτηκε πολύ με την αποχώρηση της τηλεοπτικής Μαρίνας, η Κλέλια μοιάζει να μην φοβάται την όποια σύγκριση και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει ως νέα αγαπημένη του χωρισμένου, πλέον, Ηλία.

Η ηθοποιός μπήκε ήδη στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση της σειράς, με τις πρώτες λήψεις να αποδεικνύουν πως η χημεία της με τον συμπρωταγωνιστή της είναι μεγάλη.

Δείτε τις πρώτες backstage φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς