14.4 C
Athens

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ράσκιν της Σταντάρ Λιέγης»

Οι Πειραιώτες ψάχνονται για τη μεταγραφική τους ενίσχυση και σύμφωνα με τους Βέλγους έχει αρκετά ψηλά στη λίστα του την περίπτωση του 21χρονου μέσου, που τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη χρηματιστηριακή του αξία

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση και έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο αρκετές περιπτώσεις παικτών, τόσο για το αμυντικό όσο και για το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μία νέα περίπτωση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είναι αυτή του Νίκολας Ράσκιν, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Σταντάρ Λιέγης και αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τους Ερυθρόλευκους στην Ισπανία.

Ο 21χρονος Βέλγος χαφ αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στη Σταντάρ και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 7 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, ενώ μέχρι τώρα στη σεζόν μετράει 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ.

Όπως αναφέρει το «CDS News» στο Βέλγιο, οι Πειραιώτες έχουν βάλει… στο μάτι τον νεαρό άσο, για τον οποίο όπως γράφεται ενδιαφέρονται επίσης η Ρέιντζερς, η Γαλατασαράι και η Κλαμπ Μπριζ.

Ο Ράσκιν αγωνίζεται κυρίως στο «8», αλλά κινείται με την ίδια άνεση και ως εξάρι, ενώ τα κάποια παιχνίδια στη Σταντάρ τα έχει ξεκινήσει και στο «10».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς