21.2 C
Athens

Ριβάλντο: Η Πορτογαλία μπορεί να φτάσει τελικό, η ποιότητα του Εμπαπέ ξεχωρίζει

Ο Ριβάλντο πιστεύει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προημιτελική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία (10/12-21:00), αναφέρει γιατί τον εντυπωσιάζουν η Γαλλία, η Πορτογαλία -για την οποία υποστηρίζει ότι μπορεί να φτάσει στον πρώτο της τελικό σε Μουντιάλ- και η Βραζιλία, αλλά και εξηγεί τι έπρεπε να είχε κάνει η Ισπανία για να αποφύγει τον αποκλεισμό της από το Μαρόκο.

«Ο Μπαπέ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

«Εκτός από τη Βραζιλία, βλέπω τη Γαλλία να πηγαίνει καλά στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, ειδικά κοιτάζοντας τον τρόπο που παίζει, επικεντρωμένη στο να τροφοδοτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πραγματικά σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή, ως πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει μια σταθερή Αγγλία και φαντάζομαι έναν αγώνα 50/50 στον οποίο η ποιότητα του Εμπαπέ μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων. Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουν αυτοπεποίθηση, επομένως, θα είναι σίγουρα ένας σπουδαίος αγώνας στον οποίο όλα μπορούν να συμβούν», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-07) και της ΑΕΚ (2007-08).

«Η Πορτογαλία μπορεί να πάει στον τελικό»

«Μια άλλη ομάδα που λάμπει στη διοργάνωση είναι η Πορτογαλία, η οποία συνέτριψε την Ελβετία με 6-1, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ταλαντούχα είναι. Δεν θα εκπλαγώ αν η Πορτογαλία φτάσει στον πρώτο της τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της.
Η Βραζιλία κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι στη Νότια Κορέα μετά από ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα που της επέτρεψε να πετύχει δύο γκολ νωρίς.

Και με τους Κορεάτες να προσπαθούν να αντεπιτεθούν, η Βραζιλία είχε ακόμη περισσότερο χώρο για να παίξει. Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε μερικά ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα προτίμησε να ελέγξει το ρυθμό και να διατηρήσει την ενέργειά της για τα επόμενα ματς», πρόσθεσε σχετικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς