21.4 C
Athens

Μπρούνο Φερνάντες για Ρονάλντο: «Κι εγώ θα είχα νεύρα αν έμενα στον πάγκο»

Υπέρ των… νεύρων του Κριστιάνο Ρονάλντο τάχθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες μετά τη νίκη-πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας, που είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί το ματς επί 72 λεπτά από τον πάγκο.

Ο Πορτογάλος μέσος δικαιολόγησε τη στάση του πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως οποιοσδήποτε παίκτης δε βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή είναι φυσιολογικό να είναι δυσαρεστημένος: «Πιστεύετε ότι αρέσει σε οποιονδήποτε να είναι στον πάγκο; Ο Ζοσέ Σα δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό. Ξέρει ότι είναι ο τρίτος τερματοφύλακας. Μάλλον δεν είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο και πιστεύετε ότι θα είναι χαρούμενος ο Κριστιάνο; Αν ο προπονητής στο επόμενο παιχνίδι με βάλει στον πάγκο θα είμαι κι εγώ θυμωμένος μαζί του», τόνισε ο Φερνάντες και πρόσθεσε:

«Νικήσαμε τους πρώτους αγώνες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική 11άδα. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να μιλάει για το εάν παίζει ή όχι, γιατί όταν παίζει και νικάμε, κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Είναι φυσιολογικό να έρχονται οι άνθρωποι στο γήπεδο για να δουν τον Ρονάλντο, είναι ο πιο διάσημος παίκτης στην ιστορία ή ακόμη και στον αθλητισμό γενικότερα. Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς απέναντι στο Μαρόκο και να προκριθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς