18 C
Athens

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό νικητήριο γκολ του Μπόουλερ, τα πειράγματα του Ελ Αραμπί και ο γεμάτος τρέλα Μπουχαλάκης (vid)

Βίντεο από τη χθεσινή (6/12) προπόνηση και συγκεκριμένα από το οικογενειακό διπλό δημοσίευσε ο Ολυμπιακός, με τους νικητές να έχουν την τιμητική τους.

Οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και το τέλος του οικογενειακού διπλού βρήκε νικητές τους Τζολάκη, Χάμες Ροντρίγκες, Μπουχαλάκη, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλο, Ντορόν Λάιτνερ και Μπόουλερ.

Όλοι φάνηκαν να το διασκεδάζουν με τη ψυχή τους καθώς είχαν την ευκαιρία και να δοκιμάσουν κάποια πράγματα αλλά και να χαλαρώσουν με μια μεταξύ τους «κόντρα».

Το μεγαλύτερο πειραχτήρι από όλους αποδείχθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού πείραζε τους πάντες.

Συνομιλίες με «αντιπάλους», γέλια με τον Μίτσελ και τέλος, μετά το εντυπωσιακό νικητήριο τέρμα του Τζος Μπόουλερ πείραγμα στον Γιώργο Μασούρα.

Ο Μπουχαλάκης τα έκανε όλα στα μουλωχτά, καθώς μπορεί να μην φαίνεται στο βίντεο αλλά στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο twitter φαίνεται να βρέχει τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς