20.3 C
Athens

Τρι-Άρης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Ο Άρης νίκησε 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση, με τον Ναζλίδη να σημειώνει χατ τρικ

Ο Άρης ξεμούδιασε με τριάρα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και με τον Μαρτίνες στέλνει μήνυμα ότι είναι πανέτοιμος, δείχνοντας κάποια από τα ψήγματα της κλάση του. Ξεχώρισε ο Ναζλίδης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους κιτρίνους. Η υπεροχή του καρποφόρησε στο 23’ του αγώνα. Ο Κωνσταντινίδης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έπαιξε το ένα-δυο με τον Μαρτίνες και στη συνέχεια έβγαλε την μπαλιά… πάρε-βάλε για τον Ναζλίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Άρη.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 55’ ο Κωνσταντινίδης που ήταν αρκετά δραστήριος στο ματς, κατάφερε να κλέψει την μπάλα από τον παίκτη του Αγροτικού Αστέρα, την οποία άφησε στον Ναζλίδη, με τον τελευταίο να γράφει το 0-2 με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ, καθώς… είδε τον Παναγόπουλο να είναι αρκετά έξω από την εστία του. Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης έκανε το 3-0, καθώς ο Βίτορ έκανε εξαιρετική ντρίπλα από τα αριστερά, έβγαλε για τον Ναζλίδη τη μπάλα, με τον πολύπειρο επιθετικό να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά μέσα από την περιοχή.

Στο 72’ ήταν η στιγμή για τον Αγροτικό Αστέρα να καταγράψει την μεγαλύτερη φάση του στον αγώνα, καθώς έγινε η μακρινή μπαλιά από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, ωστόσο το σουτ που έκανε ο Σουλίδης μέσα από την περιοχή, κατέληξε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βίτορ του Άρη έκανε τρομερή ενέργεια, καθώς πέρασε τέσσερις παίκτες, έκανε το μακρινό σουτ, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αγροτικός Αστέρας: Παναγόπουλος (73′ Καμπάς), Βουτσιάς (72′ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης

Άρης: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77′ Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (78′ Καλλίδης), Διαμαντόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς