16.7 C
Athens

Παναιτωλικός – Άντερλεχτ 1-2: Η καλή εμφάνιση των Καναρινιών επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπακάκη (hls)

Καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο φιλικό κόντρα στην Άντερλεχτ παρά την ήττα με 1-2.

Η ήττα δεν απασχολεί σε μεγάλο βαθμό μιας και μιλάμε για φιλική αναμέτρηση, αλλά η καλή εμφάνιση της ομάδας του Αγρινίου επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, με τους φόβους ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού να είναι ορατοί.

Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς, με τον Φάμπιο Σίλβα να βγάζει σε πλεονεκτικό σημείο τον Μουρίγιο και αυτός να ευστοχεί για το 0-1 στο 6′.

 

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η στιγμή που επισκίασε το παιχνίδι, με τον Μιχάλη Μπακάκη να μην μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του να περνάει ο Λιάβας.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού δεν επηρεάστηκαν και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Καρέλη στο 26ο λεπτό να δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμα του να περνάει ελάχιστα άουτ και τον Ντάγκο 10 λεπτά αργότερα να απειλή με ωραία προσωπική ενέργεια την εστία των Βέλγων.

 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με μία από αυτές να είναι η κεφαλιά του Ξενιτίδη στο 60′.

Οι δύο ομάδες άφησαν το κυρίως πιάτο για το τέλος, με την Άντερλεχτ με σκόρερ τον Άρνσταντ να κάνει το 0-2 στο 87′ και τον Σενγκέλια να γράφει το τελικό 1-2 δύο λεπτά αργότερα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Φλορς, Κολοβός, Ντιαγκό, Μόρσεϊ, Καρέλης.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Φαν Κρόμπριζ, Μουρίγιο, Ντελκρουά, Σαντίκι, Μπουτέρα, Νταβάρα, Φερσχάρεν, Ασιμέρου, Στρόικινς, Σίλβα, Ελ Χατζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς