20.5 C
Athens

Στον «αέρα» η 9η αγωνιστική της Basket League και όλοι οι αγώνες μπάσκετ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Κάτι παραπάνω από ορατός είναι ο κίνδυνος μη διεξαγωγής αγώνων μπάσκετ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα - Διαβάστε τον λόγο

Προς την αναβολή οδηγείται με τα τωρινά δεδομένα η 9η αγωνιστική στην Basket League, όπως και η δράση σε κάθε επαγγελματική ή ερασιτεχνική κατηγορία μπάσκετ ελέω της κόντρας του Λευτέρη Αυγενάκη με τους συνδέσμους των κριτών (υπεύθυνοι της γραμματείας) που όπως όλα δείχνουν θα αντιδράσουν μέσω αποχής.

Ο λόγος; Η κόντρα του συνδέσμου κριτών (άνθρωποι της γραμματείας) με τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην  αναγνωρίζει τους συνδέσμους των κριτών ως αθλητικούς φορείς, τη στιγμή που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση από το 2000.

Εφόσον αυτή η απόφαση του Λ. Αυγενάκη δεν αλλάξει άμεσα, τότε είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (10-11/12) να μην διεξαχθούν, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν δύναται η πραγματοποίηση ενός αγώνα μπάσκετ δίχως την παρουσία της γραμματείας.

Σημειώνεται ότι για την ερχόμενη Κυριακή, μεταξύ άλλων, έχουν οριστεί οι αναμετρήσεις «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός» και «Παναθηναϊκός – ΑΕΚ» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς