15 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Να αναλάβει την ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι του ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πήρε την 9η σερί νίκη του επί του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεσπούν μετά την ήττα των Πρασίνων στο ΣΕΦ και τα βάζουν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

Πρώτα ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ και εν συνεχεία ο σύλλογος τοποθετήθηκαν επίσημα θεωρώντας πως έχουν αδικηθεί στην ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός με 68-66 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

 

«16.9.2021 Βαγγέλης Λιόλιος πρόεδρος ΕΟΚ: “Είναι βασικό κομμάτι για μένα η διαιτησία και δεν είμαι με κανέναν. Έχω βασική αρχή, τα κουκούτσια να είναι στη μέση. Αντί να κουβεντιάζουμε για ένα πρόβλημα, πρέπει να το λύνουμε. Θέλω να με κρίνετε αυστηρά για τη διαιτησία, θα πάρω εγώ την ευθύνη”. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει να δει πως θα αναλάβει την ευθύνη ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στον αποψινό αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που έγραψε σε ίνσταγκραμ στόρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτυπώθηκε και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς