25.3 C
Athens

Άρης Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-4: Με επιθετικό κρεσέντο αποχαιρέτησε την Κύπρο ο Δικέφαλος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 1-4 του Άρη Λεμεσού.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δοκίμασε αρκετά διαφορετικά πράγματα και σε αυτό το φιλικό και «κατέβασε» την ομάδα του με τους Κοτάρσκι κάτω από την εστία, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργ και Ράφα, Φιλίπε-Αουγκούστο,Μουργκ, Κωνσταντέλια-Ρικάρντο και Ολιβέιρα.

Στα πρώτα λεπτά οι Κύπριοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν με σουτ του Στεπάνσκι στο 16′.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Δικέφαλος ανέβαζε τα ποσοστά κατοχής του και απείλησε με τον Κωνσταντέλια στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον τερματοφύλακα της Κυπριακής ομάδας να έχει απάντηση. Η κατοχή όμως έμεινε στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου και ουσιαστικά στη συνέχεια της φάσης ο Μουργκ έσπασε την μπάλα στον Αουγκούστο και αυτός δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο σκόρερ της αναμέτρησης αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τη θέση του στον Σβαμπ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για τον Δικέφαλο καθώς στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Βιείρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας.

Ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε αρκετές φάσεις και κατάφερε να πετύχει άλλα τρία τέρματα.

Ο Τόμας με δυνατό σουτ μετά από σέντρα του Νάρεϊ έκανε το 0-2 στο 58′, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Σβαμπ με ωραίο τακουνάκι έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Δικέφαλο.

Το 4ο γκολ πέτυχε ο Νάρεϊ που αρχίζει και βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του μετά τον τραυματισμό, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Σκεπίνσκι στο 88′ με ωραία κεφαλιά.

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (Γιέντεν 46’), Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζίβκο Ζίβκοβιτς 61’), Σάστρε (Σελιμάι 66’), Ίνγκασον (Κάργας 46’), Νέσμπεργκ (Κουλιεράκης 46’), Ράφα (Βιεϊρίνια 46’), Φ. Σοάρες (Ντάντας 46’), Ντούγκλας (Σβαμπ 40’), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46’), Ρικάρντο (Κουαλιάτα 46’), Κωνσταντέλιας (Νάρεϊ 46’), Ολιβέιρα (Τόμας 46’).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς