14.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Λύρατζης, αύριο το τελευταίο φιλικό στην Κύπρο

Τη μίνι προετοιμασία του συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε και σήμερα (4/12) τον Λευτέρη Λύρατζη να μην μπορεί να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για το τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο κόντρα στον Άρη Λεμεσού (5/12, 18:00), στο οποίο δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Έλληνας μπακ ανέβασε μεν ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μάριος Τσαούσης δεν προπονήθηκε σήμερα, καθώς έμεινε στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της διαχείρισης του μετά από τον τραυματισμό που είχε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσο η μία δούλευε πάνω στις στατικές φάσεις, η άλλη έκανε εξάσκηση στα τελειώματα και στη συνέχεια άλλαξαν ρόλους.

Ο Λευτέρης Λύρατζης για μία ακόμα μέρα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάριος Τσαούσης έμεινε στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της διαχείρισης του παίκτη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Την Δευτέρα (05.12) στις 18:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’ και την Τρίτη (06.12) θα επιστρέψει στην Ελλάδα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς