24.8 C
Athens

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Οι Πράσινοι επέστρεψαν από το 0-2 με Βέρμπιτς και Κρυπαράκο (hls)

Ο απίθανος Βαλακάρι έκανε άνω-κάτω τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος στο β' και να γλιτώνουν την ήττα

Βρίσκοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο κακός αμυντικά Παναθηναϊκός γλύτωσε την ήττα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα της Πάφου.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς βραβεύτηκε από τους ανθρώπους της Πάφου.

Η ομάδα της Κύπρου που μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πάτησε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Βαλακάρι, που ήταν ο πιο κινητικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα της Πάφου στο παιχνίδι.

Το 2-0 έγραψε 6 λεπτά αργότερα ο Μπεντακόρ, με τον Βαλακάρι να γίνεται από σκόρερ δημιουργός και να έχει συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κύπρου έκανε πολλές αλλαγές και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε ισοφαρίζοντας μέσα σε δύο λεπτά.

Αρχικά ο Βέρμπιτς μείωσε στο 77′ σε 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κρυπαράκος έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Παρότι η απόδοση των Κυπριών έπεσε αισθητά στο β’ μέρος, οι καλές στιγμές τους στο τέλος σταμάτησαν πάνω στον Μπρινιόλι.

 

ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Χέσταντ, Παλέγιο, Ταβάρες, Χόκο, Μπετανκούρ, Βαλακάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (62′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78′ Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62′ Σιδεράς), Σάρλια (53′ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46′ Σάντσες), Συμεωνίδης (Τσοκάι), Πέρεθ (62′ Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62′ Καμπετσής).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς