12 C
Athens

Μέσι: Δύσκολη αντίπαλος η Ολλανδία, θα γίνει μία σκληρή μάχη

Ο σούπερ σταρ της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, και ο τεχνικός της Αλμπισελέστε, Λιονέλ Σκαλόνι, προβλέπουν μια σκληρή, αλλά όμορφη αναμέτρηση με την Ολλανδία, όταν οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την προσεχή Παρασκευή (9/12), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις τους για τη φάση των «16», οι Νοτιοαμερικανοί νίκησαν 2-1 την Αυστραλία και οι Οράνιε 3-1 τις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα να… ανταμώσουν ξανά στα προημιτελικά, δύο ομάδες οι οποίες αναμετρήθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1978 με νικήτρια τότε την Αργεντινή, αλλά και στα ημιτελικά το 2014, όταν ξανά η παρέα του Μέσι πήρε την πρόκριση.

«Τώρα έχουμε μια πραγματικά δύσκολη αναμέτρηση με την Ολλανδία, που παίζει πολύ καλά. Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, θα είναι μια σκληρή μάχη. Είναι ο προημιτελικός ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και, αν ένα Μουντιάλ είναι δύσκολο από την αρχή, γίνεται ακόμη δυσκολότερο σε αυτή τη φάση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ, με τον Σκαλόνι να συμπληρώνει σχετικά.

«Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με δύο ιστορικές ομάδες. Δυστυχώς, μια ομάδα πρέπει να χάσει και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς