14.3 C
Athens

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πολωνό επιθετικό Ντάβιντ Κοβνάτσκι»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την πολύ καλή περίπτωση του 25χρονου Πολωνού στράικερ που μένει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία μετράει 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ φέτος

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει ήδη τα μεταγραφικά του πλάνα με φόντο τον Γενάρη όντας σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο μπακ Ροντινέι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και παράλληλα ψάχνεται για έναν στόπερ, έναν μέσο, έναν εξτρέμ και στο βάθος… φορ.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προκύπτει από τη Γερμανία, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν στα μεταγραφικά τους ραντάρ την περίπτωση του 25χρονου Πολωνού επιθετικού, Ντάβιντ Κοβνάτσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αναζητά το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει η γερμανική «Reinische Post» οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς τον μανατζερικό κύκλο του παίκτη, που γενικότερα αυτό τον καιρό ψάχνεται για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, ενώ στο κόλπο φέρεται να βρίσκονται επίσης και η Άιντραχτ με τη Μάιντς.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα δεν υπολογίζει και για μετά τον Γενάρη τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί Τζο Χουάνγκ που δύσκολα θα συνεχίσουν στο Λιμάνι μέχρι το τέλος της σεζόν και θέλει να πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού με μία ακόμη αξιόπιστη λύση, αν και η θέση του σέντερ φορ δεν είναι αυτή που τον «καίει» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Κοβνάτσκι μετράει ήδη μέσα στη σεζόν που διανύουμε 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα της Φορτούνα, ενώ γενικά με την γερμανική ομάδα έχει πετύχει 19 γκολ και 14 ασίστ σε 86 συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί επίσης με τη Λεχ Πόζναν στην πατρίδα του (32 γκολ, 14 ασίστ σε 134 παιχνίδια) και την Σαμπντόρια στην Ιταλία, όπου μέτρησε 10 γκολ και 4 ασίστ σε 40 συμμετοχές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς