20.9 C
Athens

ΟΦΗ – Άντερλεχτ 1-1: Κοίταξαν στα μάτια τους Βέλγους οι Κρητικοί

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΟΦΗ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ. Οι Κρητικοί κοίταξαν στα μάτια τους Βέλγους, δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Γεντί Κουλέ».

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πατούσαν πιο σταθερά στο γήπεδο και πήγαν μπροστά στα αποδυτήρια χάρη σε τέρμα του Μπαλογιάννη στο 9ο λεπτό.

Η Άντερλεχτ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας αντίστοιχα γκολ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ με τον Ραμάν.

Από εκεί και πέρα οι Βέλγοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν κυρίως προϋποθέσεις και λιγότερο ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα. Παρά την υπεροχή της Άντερλεχτ, οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά.

Ο Μαρινάκης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Βέλγων στο 75ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΟΦΗ: Μανδάς (46′ Στίβενς), Βούρος (46′ Διαμαντής), Γιοχού (72′ Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (65′ Καμάου), Μεγιάδο (46′ Στάικος), Μπαλογιάννης, Ντιουσέ (80′ Φαλατάχ), Μαρινάκης, Ντίκο (65′ Μπουζούκης), Τζου (77′ Μπιφουμά)

Άντερλεχτ: Φερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Ντελκρουά, Μουρίγιο, Ραμάν, Ραφαέλοβ, Σασίκι, Τρέμπελ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς