19.7 C
Athens

Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο, φιλική νίκη για τον ΠΑΣ στο ντεμπούτο του Νίνη

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, με τους φορ των δύο ομάδων να γράφουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Σωτήρης Νίνης.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση και να δημιουργούν από μία ευκαιρία έκαστος στο πρώτο ημίωρο.

Όσο περνούσε η ώρα και έφτανε το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεφτε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Μετά από γύρισμα του Ροτάριου, ο Κιάταρσον δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1 στο 54′.

Στο 63ο και 83ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μάριτς κράτησε το «0» για την ομάδα του σε σούτ των Ιγκλέσιας και Προύντζου αντίστοιχα, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα, αφού από την ασταθή επέμβαση του σε φάουλ του Τασουλή, η μπάλα κατέληξε στον Μπαράλες και αυτός την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Χουάν Ντομίγκεθ, Ρεγκίς, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο. Επαιξαν και οι: Τσιφτσής, Τασουλής, Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες, Τιλίκα, Αντζουλάς, Προύντζος, Κανελλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κουέν, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Τζαβιδας Επαιξαν και οι Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ, Στρούγγης, Γκονζάλες, Πομόνης, Αθανασίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Ένα γκολ του κορυφαίου στο παιχνίδι Μορέιρα στο 42′ έκρινε τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό. Ο Σόρια πραγματοποίησε γλυκιά σέντρα και ο Μορέιρα με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, στην οποία ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Μορέιρα, Παμλίδης, Εραμούσπε, Τζίμας, Ριένστρα, Πήλιος, Μπαγκαλιάνης, Μπαλάν, Σόρια, Λιάσος. Επαιξαν και οι Σούλης, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Παντελάκης, Νίνης, Καραχάλιος, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Ροσέρο, Τσαβός, Κύρκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον Τσιγγάρας, Λιάβας, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης. Επαιξαν και οι Στεργιάκης, Μπακάκης, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδης, Μαλής, Πέδρο, Νταγκό, Ξενιτίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς