16.7 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 91-35: Οι καταιγιστικές Ερυθρόλευκες διέλυσαν με 56 πόντους διαφορά τον Δικέφαλο!

Αυτός ο Ολυμπιακός τρομάζει: τα τρομερά κορίτσια του Ζίμπαρτς έκαναν μια χαψιά τις Ασπρόμαυρες και με μία εκπληκτική μπασκετική παράσταση πανηγύρισαν μία άνετη και θριαμβευτική νίκη για το 9/9 στο πρωτάθλημα

Αυτός ο Ολυμπιακός τρομάζει!

Οι καταιγιστικές Ερυθρόλευκες του Μάρτιν Ζίμπαρτς διέλυσαν με 91-35 (!) τον θλιβερό ΠΑΟΚ και έκαναν το 9/9 στην Α1 Γυναικών, μετατρέποντας το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι συνολικοί 56 πόντοι διαφοράς δείχνουν την ανωτερότητα των Πειραιωτών, που δεν άφησαν περιθώρια για ελπίδες σε κανένα σημείο του αγώνα στον αντίπαλό τους και με τρομερά ποσοστά από την περιφέρεια πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους στη σεζόν μέχρι τώρα και μάλιστα με στυλ μπροστά στο κοινό τους.

Τα κορίτσια του Θρύλου κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς, δέχθηκαν μόλις 16 πόντους σε 33 λεπτά και πήραν ακόμα και προβάδισμα +61 (80-19), κάνοντας το «εννιά στα εννιά» με τον καλύτερο τρόπο!

Πρώτη σκόρερ του ματς ήταν η Σταμολάμπρου, με 18 πόντους (17 η Γκούσταφσον).

Σημειώνεται ότι χρόνο συμμετοχής στο τέταρτο δεκάλεπτο πήραν και πολλά κορίτσια από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, με την Γκουζέλου να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας 4 πόντους, μοιράζοντας δύο ασίστ και μαζεύοντας τρία ριμπάουντ στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται, πλέον, στην αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague, την οποία θα υποδεχθούν την Τετάρτη (7/12) στις 17:30 στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 91-35

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-8, 21-4, 28-4, 18-19.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς