24.6 C
Athens

Super League 2: Έμειναν στο «0» Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β’, πάτησε κορυφή ο Μακεδονικός

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι (0-0) ανάμεσα σε Αιγάλεω και Ολυμπιακό Β’. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν καθώς τους κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία. Το μεν Αιγάλεω έφτασε τους 5 βαθμούς και οι δε Ερυθρόλευκοι τους 2.

Το παιχνίδι δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης και θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες αν και χαμηλά στη βαθμολογία προτίμησαν να μην χάσουν από το να κερδίσουν και έτσι έμειναν στο 0-0. Στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Β’ έχει να τα βάζει με τη τύχη του, καθώς η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου σταμάτησε στο δοκάρι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το μοναδικό γκολ που μπήκε στο παιχνίδι δεν μέτρησε, αφού ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε για τους Ερυθρόλευκους αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στον βόρειο όμιλο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Μακεδονικός πανηγύρισαν μεγάλες νίκες απέναντι σε Νίκη Βόλου και Ηρακλή αντίστοιχα.

Με τη νίκη του αυτή ο Μακεδονικός πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ Β’ με 10 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση ακολουθεί κατά πόδας με 9.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Μακεδονικό και Ηρακλή οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν παραπάνω τη νίκη και με ένα γκολ στην αρχή του κάθε ημιχρόνου κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή. Το σκορ άνοιξε ο Αλμπέρτο Σιμόνη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Αρέβαλο να γράφει το 2-0 στο 51′. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Γηραιό που υποχωρεί στη βαθμολογία.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι του ομίλου, η Αναγέννηση έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Γκόλια στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 3/12

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 1-0 (Γκόλιας 41′)

Μακεδονικός – Ηρακλής (Σιμόνη 7’/ Αρεβάλο 51′)

Κυριακή 4/12

Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας

ΑΕΛ – Θεσπρωτός

Παναθηναϊκός Β’ – Πανσερραϊκός

Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β’

ΡΕΠΟ: Ηρακλής Λάρισας

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 2/12

ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος 1-2 (49′ Τσιάβος / 52′ Μακρυδάκης, 55′ Κυριακίδης)

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1 (33′ Τριανταφυλλάκος, 38′ Χέμπερτ / 55′ Λιποράσε)

Σάββατο 3/12

Απόλλων Σμύρνης – Χανιά 1-0 (23′ πεν. Φατιόν)

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς