24.2 C
Athens

Γκάνα – Ουρουγουάη: Τιμωρία για το χαμένο πέναλτι του Α. Αγιού, σκόραρε δύο γκολ ο Αρασκαέτα (vid)

Η Γκάνα έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί απέναντι στην Ουρουγουάη με πέναλτι που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης και το πλήρωσε λίγα λεπτά αργότερα δεχόμενη δύο γκολ.

Αρχικά ο Τζόρνταν Αγιού στο όριο της μεγάλης περιοχής συνέκλινε και σούταρε με τον Ροτσέτ να απομακρύνει ασταθώς, ο Κούντους μπήκε στη φάση και κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Νασιονάλ. Ο VAR διαπίστωσε πως δεν υπήρχε οφσάιντ του Αντρέ Αγιού στο σουτ του Τζόρνταν (θα επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Ροτσέτ) και στη συνέχεια ο διαιτητής έδωσε την παράβαση.

Ο Αντρέ Αγιού ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ροτσέτ έπεσε σωστά κι απομάκρυνε στην αριστερή του γωνία στο 21′.

Η Ουρουγουάη προειδοποίησε με το γλυκό σκάψιμο του Ντάργουιν Νούνιες τον Ζιγκί (απομάκρυνε ο Σαλισού πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή) και στο 26′ ισοφάρισε όταν από τη σέντρα του φορ της Λίβερπουλ ο Σουάρες με ντρίμπλα και σουτ νίκησε τον Ζιγκί, η μπάλα πήγε προς τα δίχτυα και ο Αρασκαέτα με την κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο μέσος της Φλαμένγκο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 32′ ο Σουάρες τον βρήκε με νέα πάσα στα αριστερά κι αυτός με τη μία έπιασε το σουτ για να κάνει το 0-2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς