15.6 C
Athens

Μια ανάσα από Μπλατ ο Ολυμπιακός!

Αύριο θα ανακοινώσει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση την πρόσληψη του 59χρονου τεχνικού, καθώς και το «αντίο» στον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Δεν είναι οριστικό, ωστόσο πολύ δύσκολα θα χαλάσει η καταρχήν συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές. Όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα λέγεται Ντέιβιντ Μπλατ και κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τους «ερυθρόλευκους». Ταυτόχρονα, οι Πειραιώτες θα αποχαιρετήσουν και επίσημα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο πρέπει να αρχίσει άμεσα και γι αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ΚΑΕ ήθελαν να τελειώσουν με την υπόθεση του προπονητή το συντομότερο δυνατό.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον 59χρονο έμπειρο προπονητή και αυτό που είχε απομείνει ήταν να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή η διαφορά «εξομαλύνεται» και πολύ σύντομα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να ανακοινώσουν τον Αμερικανό τεχνικό, αν στο μεταξύ δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς