24.3 C
Athens

Λαρεντζάκης: Χάσαμε για λίγα λεπτά τη συγκέντρωση μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι με τον Παναθηναϊκό

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά την ήττα από την Εφές. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε πως χάθηκε η συγκέντρωση για 3-4 λεπτά, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι έτοιμη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για 3-4 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Οι παίκτες της Εφές έχουν ταλέντο, είχαν μεγάλες αποφάσεις και πήραν το παιχνίδι. Κάποια δίλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο μας κόστισαν και το εκμεταλλεύτηκε η Εφές. Ξέρουμε την ποιότητά τους, μπορούμε να τους μαρκάρουμε, όμως δεν πρέπει να χαλαρώνεις καμία στιγμή απέναντί τους.

Τελείωσε αυτό το παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια σοβαρή και ταλαντούχα ομάδα. Τώρα, πάμε για τη Δευτέρα και στόχος μας είναι η νίκη με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, κανείς δεν είναι χαρούμενος και δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Πρέπει να το ξεχάσουμε, είναι πολλά τα ματς και με τον Παναθηναϊκό πρέπει να είμαστε 200% έτοιμοι. Δε μου αρέσει η λέξη φαβορί, μπορεί λόγω έδρας να έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά ως εκεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς