19.9 C
Athens

ΑΕΛ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: Δεύτερη νίκη στα φιλικά με τις παλιές καραβάνες να βγαίνουν μπροστά

Τις νίκες του διπλασίασε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο, επικρατώντας εύκολα με 0-3 της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Δικέφαλος που είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ποτέ, επικράτησε χάρη σε τέρματα των Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νέλσον Ολιβέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες με αυτή του πρώτου μέρους να αποτελείται από τους Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Σάστρε στην τετράδα της άμυνας, τους Αουγκούστο-Σβαμπ στα χαφ, μπροστά τους τον Ελ Καντουρί, τους Νάρεϊ-Κωνσταντέλια στις πλευρές και τον Ολιβέιρα.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ μόλις στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι. Ο Σάστρε μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα και ο Αουγκούστο απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1.

Οι κύπριοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 21′, αλλά το το δυνατό σουτ του Μπεραχίνο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σουτ του Ράφα Σοάρες στο 28′ έφυγε άουτ, αλλά το ίδιο δεν έγινε και 4 λεπτά αργότερα, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υπήρχαν αλλαγές και για τις δύο ομάδες, με τους Ασπρόμαυρους να αγωνίζονται με Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο τέρμα, Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Κάργας και Βιεϊρίνια στην άμυνα, Φιλίπε-Σβαμπ στα χαφ, μπροστά τους ο Μουργκ, στις άκρες οι Μπίσεσβαρ-Ρικάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον.

Ο Σβαμπ ήταν ο μόνος που έμεινε στην ενδεκάδα από το πρώτο μέρος και αντικαταστάθηκε από τον Κούρτιτς στο 60′.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις, πέραν μόνο ενός ακόμη τέρματος για τον Δικέφαλο στο 73ο λεπτό με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Έτσι διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ (0-3), για τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κονιτνέλα, Κατσανίκλιτς (Ανδρέου 43’), Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕΛ (Β’ ημίχρονο): Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Ζαχαρίου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 46’), Ράφα Σοάρες (Τσαούσης 46’, Σελιμάϊ 77’), Κουλιεράκης (Νάσμπεργκ 46’), Ίνγκασον (Κάργας 46’), Σάστρε (Βιεϊρίνια 46’), Ντούγκλας (Φιλίπε 46’), Σβαμπ (Κούρτιτς 60’), Νάρεϊ (Μπίσεσβαρ 46’), Κωνσταντέλιας (Ρικάρντο 46’), Ελ Καντουρί (Μουργκ 46’), Ολιβέιρα (Μπράντον 46’).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς