19.4 C
Athens

Το στοίχημα του Σέζνι με τον Μέσι για τη φάση του πέναλτι και τα 100 ευρώ που δικαιούται ο Αργεντίνος

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 της Πολωνίας και πήρε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μαζί το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, το οποίο εν τέλει μοιράστηκε με την παρέα του Λεβαντόφσκι που στάθηκε τυχερή στην ισοβαθμία με το Μεξικό.

Πάντως, μία από τις φάσεις του αγώνα που δύσκολα θα ξεχαστεί είναι η απόκρουση του Σέζνι στο αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μέσι.







Ο Πολωνός κίπερ που βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά έπιασε το πέναλτι του Αργεντινού μύθου, αλλά την ίδια στιγμή έχασε το στοίχημα που έβαλε μαζί του για τη φάση που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη.

«Μιλήσαμε πριν από το πέναλτι και του είπα να βάλουμε στοίχημα 100 ευρώ ότι ο διαιτητής δεν θα το δώσει», αποκάλυψε ο Σέζνι σε δηλώσεις του για να προσθέσει ότι «δεν πρόκειται να του τα δώσω, δεν τα έχει ανάγκη».

«Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως τιμωρηθώ γι’ αυτό που λέω. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει. Εξάλλου δεν πρόκειται να του τα δώσω. Δεν θα νοιαστεί για 100 ευρώ, τόσα έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς