14.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ και η ευκαιρία των Κασάμι – Μαρσέλο στο φιλικό με την Χάντερσφιλντ

Επιστροφή στην δράση (έστω και με φιλικό) για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την αγγλική ομάδα στην Εστεπόνα της Ισπανίας - Η ευκαιρία του Μίτσελ σε Φορτούνη, Μαρσέλο και Κασάμι και οι δύο απουσίες

Επιτέλους, επιστροφή στην δράση για τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται απόψε (1/2, 17:00, Cosmote Sport 1) κόντρα στην Χάντερσφιλντ στο πρώτο φιλικό επί ισπανικού εδάφους, με τον Μίτσελ να έχει την ευκαιρία για αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και διατάξεις, καθώς θα ακολουθήσουν και δύο ακόμη φιλικά απέναντι σε Σταντάρ Λιέγης (4/12) και Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12) όπου θα έχει την δυνατότητα να δώσει ρυθμό και ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους παίκτες της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Στο σήμερα, κόντρα στην πρώην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν σε πρώτο βαθμό να δοκιμάσουν την ετοιμότητα ορισμένων παικτών που δεν πήραν αρκετό χρόνο ή και καθόλου (Κασάμι) στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά δείχνουν έτοιμοι να συνεισφέρουν άμεσα.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν σε αυτή την λίστα και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί είναι αυτά των Κώστα Φορτούνη, Μαρσέλο και Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Μίτσελ τους «τρέχει» πολύ στις προπονήσεις, με τον Φορτούνη να δείχνει ξανά μετά από καιρό σε εξαιρετική κατάσταση και καλή ψυχολογία, ενώ οι Μαρσέλο και Κασάμι συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς με αρκετή δουλειά (και) στο γυμναστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στην αγγλική ομάδα δίχως τους Χάμες Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα, με τον Κολομβιανό άσο να ταλαιπωρείται από ίωση και τον Σενεγαλέζο στόπερ από διάστρεμμα στον αστράγαλο που πιθανώς θα του στερήσει τη συμμετοχή και στο δεύτερο φιλικό στην Εστεπόνα της Ισπανίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς