21.4 C
Athens

Το θέατρο του παραλόγου στον Απόλλωνα!

Ο Κίκε Ραμίρεθ ήλθε, είδε και απήλθε και ο Απόλλων ψάχνει πάλι προπονητή!

Ο Κίκε Ραμίρεθ ήρθε χθες, είδε την προπόνηση του Απόλλωνα και… απήλθε. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό προπονητή δεν κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι, αφού ο χρόνος πιέζει, η διοίκηση στρέφεται σε λύσεις από την ελληνική αγορά. Ο Γιάννης Ματζουράκης (είναι το φαβορί)και ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι τούτη την ώρα τα δύο ονόματα που ακούγονται περισσότερο για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Γεγονός πάντως είναι ότι οι μέρες περνούν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει προπονητή. Το ερώτημα που υπάρχει είναι που πάει ο Απόλλων; Που βαδίζει; Οι αποφάσεις  με τι γνώμονα παίρνονται; Απολύεις έναν προπονητή χωρίς να έχεις βρει αντικαταστάτη μετά από δέκα σχεδόν μέρες κι ενώ η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς συγκομιδή ύστερα από δύο παιχνίδια. Λάθη, λάθη, λάθη, από το ξεκίνημα της σεζόν. Το περσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα.

Και υπάρχει ένα ακόμα ερώτημα. Αυτή η ομάδα πόσους μάνατζερ έχει; Έναν, δύο, τρεις, μήπως τέσσερις; Ο Γιάννης, ο Άγγελος, ο Νίκος, ο Βαγγέλης; Ποιός κάνει κουμάντο; Το σίγουρο είναι ότι στη Ριζούπολη παίζεται το θέατρο του παραλόγου!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς