17.9 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΕΑ Νίκο Τζουλάκη να αποχωρήσει από την υπόθεση του Γ. Σαββίδη

Να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία από την υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Νίκο Τζουλάκη.

Με σύσσωμο το νομικό επιτελείο που αποτελείται από τους Μαυρομάτη, Σημαιοφορίδη, Τσάκα, Κυρκούδη, και τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου Χρίστο Μυλωνόπουλο, παρουσιάστηκε σήμερα (30/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα που εγκαλείται και έχει να κάνει με δήλωση του Γιώργου Σαββίδη.

Οι δικηγόροι της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ κατέθεσαν αίτημα αποχής (που σημαίνει με προσωπική του απόφαση για ευθιξία) του Νίκου Τζουλάκη.

Η αιτιολογία του αιτήματος από τους δικηγόρους του Δικεφάλου αφορά τον ρόλο του προέδρου της ΕΕΑ στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, το δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την σημερινή υπόθεση, στο οποίο σύμφωνα με τη πλευρά του ΠΑΟΚ υπήρξε κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και για παραβάσεις του κανονισμού λειτουργία της Επιτροπής.

Μέχρι αυτή την ώρα ο Δικέφαλος δεν έχει ζητήσει την εξαίρεση του Νίκου Τζουλάκη κι’ αυτό γιατί περιμένει να δηλώσει ο ίδιος αποχή για λόγους ευθιξίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς