20.7 C
Athens

Η βόμβα σκάει: «Έτοιμος για Αλ Νασρ ο Ρονάλντο με 200 εκ. ευρώ ετησίως» γράφει η Marca!

Σύμφωνα με τη Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να υπογράψει το... εξοργιστικά μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε ηλικία 38 ετών!

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Αλ Νασρ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Marca.

Την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του φαίνεται να βρήκε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου, ο Ρονάλντο δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που θα ήθελε από ευρωπαϊκά κλαμπ και έτσι είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Αλ Νασρ.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το συμβόλαιο που του προτείνει ο σύλλογος, καθώς είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί άλλη ομάδα που θα του προσφέρει τόσα χρήματα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της Αλ Νασρ αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο και το συμβόλαιο που προτείνεται στον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι διάρκειας 2,5 ετών. Η Marca είχε αποκαλύψει από την περασμένη εβδομάδα το θέμα και σήμερα επανήλθε με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που εφόσον επικυρωθεί θα κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μάλιστα λίγο πριν κλείσει τα 38 του χρόνια!

Μετά το πέρας του Παγκοσμίου κυπέλλου αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς