16.4 C
Athens

Τέλος από την Athens Kallithea ο Βόκολος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Athens Kallithea καθώς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Βόκολο μετά από μόλις τρεις αγωνιστικές στη φετινή σεζόν με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Η ανακοίνωση:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Λεωνίδας Βόκολος έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Βόκολος ήρθε στην AKFC τον Αύγουστο 2021 και οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση στο τέλος της σεζόν 2021/22 της Super League 2. Στην τρέχουσα σεζόν, η AKFC προκρίθηκε στους 16 στο Κύπελλο Ελλάδος και έχει κερδίσει 6 βαθμούς από δύο νίκες και μία ήττα στους πρώτους τρεις αγώνες της στη Super League 2.

Δήλωση του συλλόγου της AKFC: «Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση για εμάς. Από όταν ξεκινήσαμε αυτό το project πριν από 16 μήνες, ο Λεωνίδας έχει παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο μας, και θεωρούμε τη δουλειά του θεμελιώδη για οποιαδήποτε μελλοντική επιτυχία του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα όλων όσων έχει κάνει, ο επόμενος προπονητής μας θα έχει το πλεονέκτημα να λάβει τη σκυτάλη από ένα καλό σημείο. Με μεγάλο σεβασμό, ευχαριστούμε τον Λεωνίδα για τη συνεισφορά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς