21.2 C
Athens

Βουλιαγμένη – Μπαρτσελονέτα 7-11: Το πάλεψε αλλά λύγισε ο ΝΟΒ

Η αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης κόντρα στην πανίσχυρη ισπανική Μπαρτσελονέτα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, ήταν δύσκολη. Οι παίκτες του ΝΟΒ το πάλεψαν γερά, αλλά τελικά λύγισαν κόντρα στο μεγαθήριο και ηττήθηκαν με 11-7, το βράδυ της Τρίτης (29/11) στην τυπική τους έδρα στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Με όπλο την άμυνά του ο ΝΟΒ κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν σχεδόν σε όλο το πρώτο οκτάλεπτο την Μπαρτσελονέτα, ενώ βρήκε γκολ στην επίθεση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη. Ο Παβιγιάρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο το ματς άνοιξε, όμως ο ΝΟΒ παρέμενε ανταγωνιστικός. Καλογερόπουλος και Τρούλος απάντησαν στα γκολ των Περόνε και Φαμέρα πριν ο Λαρούμπε στον παραπάνω διαμορφώσει το τελικό 4-3 υπέρ της Μπαρτσελονέτα.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως, η Μπαρτσελόνετα κατάφερε να ξεφύγει και να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι και το τελικό 11-7.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 7-11

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-3, 2-4, 2-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασιφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, 2, Παούλ Γκαρθία, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ Λάρα 2, Μπούστος Σάντσες 2, Πόρτερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς