15 C
Athens

Ντιναμό Τιφλίδας – Ολυμπιακός 9-21: Ερυθρόλευκο τσουνάμι σάρωσε τη Γεωργία!

Καταιγιστικοί οι Πειραιώτες πέρασαν με επίδειξη δύναμης από την Τιφλίδα και διπλασίασαν τις νίκες τους στον όμιλο του LEN Champions League - Τρομερή εμφάνιση από Φουντούλη και Παπαναστασίου που ακόμη σκοράρουν!

Με επίδειξη δύναμης πέρασε από την Τιφλίδα ο καταιγιστικός Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς πέρασε με άνεση και… κρότο από την έδρα της τοπικής Ντιναμό και διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο του Champions League, μετά την εμφατική πρεμιέρα κόντρα στην Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο.

Εξαιρετικός ο Φουντούλης με 7 τέρματα, εξίσου καταλυτικοί οι Βάμος (2γκολ), Γεννηδουνιάς (2) και Παπαναστασίου (4) που ακολούθησαν στο σκοράρισμα, με τον τελευταίο να μοιράζει και 6 ασίστ!

Υπερηχητική εμφάνιση από τους πρωταθλητές Ελλάδας που πήραν μία άτυπη ρεβάνς για την περσινή τους ήττα στην Τιφλίδα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Φέτος, τα δεδομένα άλλαξαν και οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν με άνεση από την πρωτεύουσα της Γεωργίας δείχνοντας από πολύ νωρίς στον όμιλο τις διαθέσεις τους ακόμα και για την πρωτιά.

Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, με τον Παπαναστασίου να βγάζει εξαιρετικές άμυνες, την ώρα που το σύνολο του Μιλάνοβιτς είχε γρήγορες αντεπιθέσεις και ολοκλήρωσε το «καυτό» τρίτο οκτάλεπτο με 8 τέρματα υπέρ και μόλις 3 κατά.

Ο Ολυμπιακός με απόφαση του προπονητή του δεν έριξε τον ρυθμό στο τέλος και παρά τις μαζεμένες αλλαγές συνέχισε να «σφυροκοπεί» την εστία των Γεωργιανών που βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά.

Το τελικό αποτέλεσμα λέει όλη την αλήθεια με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μία πανάξια και άνετη νίκη για το 2/2 στον όμιλο του Champions League.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-21

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Γκιάγιας, Κιριακίντι, Ακχβελαντιάνι 3, Ντζιχτσιαρένκα, Τκεσαλασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μακγρακβελίτζε 2, Μαλισάου, Πιέσιτσαβ 2, Ραζμάτζε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς