21.4 C
Athens

Χαμός στην εθνική Βελγίου: Οι παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Λουκάκου

Έκρυθμο είναι το κλίμα στην εθνική Βελγίου, μόλις δύο ημέρες πριν την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Κροατία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ που θα κρίνει την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Όπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, το κλίμα στα αποδυτήρια των Βέλγων μύριζε… μπαρούτι μετά το σοκ της ήττας με 2-0 από το Μαρόκο, με τρεις παίκτες να έχουν έντονη λεκτική διαμάχη και τον Ρομέλου Λουκάκου να μπαίνει ανάμεσά τους έχοντας τον ρόλο του «πυροσβέστη» ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του πολύπειρου και εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιαν Βερτόνγκεν, ο οποίος έκανε λόγο για «γερασμένη επίθεση» μετά το ματς με τους Μαροκινούς.

Αυτή η τοποθέτηση εξόργισε τους Ντε Μπρόινε και Αζάρ που τα έβαλαν με τον Βερτόνγκεν μπροστά σε όλη την ομάδα, με τον Λουκάκου να επεμβαίνει λίγο πριν οι 3 παίκτες πιαστούν στα χέρια!

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι Βέλγοι τόσο αγωνιστικά όσο κι εξωαγωνιστικά βρίσκονται στα χειρότερά τους και πλέον μένει να φανεί πώς θα ξεπεράσουν αυτόν τον εσωτερικό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει για να μην αποχαιρετήσουν από νωρίς το Κατάρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς