18.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον 20χρονο Εμπουκού της Ρεμς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ της Ρεμς, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και έχει καταγράψει ήδη 84 συμμετοχές στη Ligue 1

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την ενίσχυσή του τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τα βλέμματα των ανθρώπων των Ερυθρολεύκων να στρέφονται ξανά στην γαλλική αγορά, εκεί όπου σύμφωνα με τα όσα γράφονται στον γαλλικό Τύπο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ Ναθάνιελ Εμπουκού, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρεμς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γαλλικό «FootMercato» οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσεγγίσει την γαλλική ομάδα για την υπογραφή του 20χρονου αριστερού εξτρέμ, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στη Γαλλία.

Ο Εμπουκού έχει ξεχωρίσει τις τρεις τελευταίες σεζόν με τη φανέλα της Ρεμς όπου ήδη μετράει στο σύνολο 84 αγώνες με την πρώτη ομάδας, έχοντας ως απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Μέχρι τώρα στη σεζόν της Ligue 1 έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια και η χρηματιστηριακή του αξία ακουμπά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Σημειώνεται ότι ο Εμπουκού μένει ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2023 ενώ στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον επίσης η Σάλκε και η Κολωνία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς