22.8 C
Athens

Βασιλειάδης: “Θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη Football League”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για την Football League και την συμφωνία που θα υπάρξει με την ΕΡΤ για όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία

Ο Γιώργος Βασιλειάδης την Τετάρτη (6/9), βρέθηκε στο Αίγιο και μίλησε στον “Κόσμο της Πάτρας” για την Football League. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, σύμφωνα με δηλώσεις του φαίνεται να είναι αρκετά αισιόδοξος, τονίζοντας μάλιστα πως η έναρξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας θα ξεκινήσει τέλος του μήνα.

Συμπλήρωσε επίσης, πως μέχρι 15 Σεπτεμβρίου θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ, για όλα τα θέματα που αφορούν την Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στη Football League. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Football League. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Football League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς