18.9 C
Athens

ΠΑΟΚ – Ασντόντ 4-1: Άνετη φιλική νίκη για τον Δικέφαλο με θετικά μηνύματα από Αντρέ Ρικάρντο

Με τον νεαρό Πορτογάλο μέσο, Αντρέ Ρικάρντο, να μοιράζει δύο ασίστ και να έχει γενικώς καλή εικόνα ο ΠΑΟΚ έκαμψε με άνεση την αντίσταση της Ασντόντ από το Ισραήλ βρίσκοντας 4 τέρματα με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Τόμας, Μπίσεσβαρ, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας). Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς και η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στην δράση με την πρώτη ομάδα, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη σε ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον περασμένο Μάιο για τα playoff.

Στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους για το διάστημα της μίνι χειμερινής προετοιμασίας του ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας θετική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από ελάχιστα έως και καθόλου στον πρώτο γύρο της Super League.

Ανάμεσά τους και ο Αντρέ Ρικάρντο που δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά έδειξε πράγματα σήμερα. Συγκεκριμένα από δύο δικές του ενέργειες ο ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς (25′) προβάδισα δύο τερμάτων με τέρματα των Μπράντον Τόμας και Μπίσεσβαρ και στη συνέχεια έκανε δοκιμές, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από γκολ των Κωνσταντέλια και Φιλίπε Σοάρες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ασπρόμαυρους να ξεκινούν ιδανικά την προετοιμασία τους στην Λευκωσία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (46′ Ζίβκοβιτς), Σάστρε (62′ Βιεϊρίνια), Κάργας (62′ Κουλεριάκης), Νάσμπεργκ (62′ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (62′ Σελιμάι), Φιλίπε Σοάρες (62′ Κουαλιάτα), Ντόουγκλας (46′ Καντουρί), Μουργκ (46′ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (62′ Κωνσταντέλιας), Αντρέ Ρικάρντο (62′ Νάρεϊ), Μπράντον Τόμας (46′ Ολιβέιρα).

Ασντόντ (Ραν Μπεν Σιμόν): Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς