19.1 C
Athens

Δικαίωση για τον ρέκορντμαν Βεζένκοφ: Αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Νοέμβριο στην Euroleague!

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: Ο ασταμάτητος Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε απολύτως δίκαια κορυφαίος παίκτης του Νοεμβρίου στην Euroleague έχοντας 29,4 κατά μέσο όρο στην αξιολόγηση, δηλαδή δέκα μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στη λίστα

Έχει κερδίσει 4 βραβεία ως MVP της αγωνιστικής μετά τις 10 πρώτες στροφές στην Euroleague και ήταν θέμα χρόνου να αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτη του μήνα. Όπερ και εγένετο!

Περί του… Σούπερμαν Σάσα Βεζένκοφ ο λόγος, με τον Βούλγαρο άσο του Ολυμπιακού να κερδίζει δικαίως το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Ευρωλίγκας για τον μήνα Νοέμβριο χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα στατιστικά του που παραπέμπουν σε NBA!

Ο 27χρονος άσος είχε 29,4 κατά μέσο όρο στην αξιολόγηση για τον δεύτερο μήνα της σεζόν, δηλαδή δέκα μονάδες πάνω από τον δεύτερο της λίστας.

Ο Βεζένκοφ είχε 19 πόντους ανά αγώνα με 68,5% στα δίποντα και 91,3% στις βολές, ενώ συμπλήρωσε την στατιστική του με 7,8 πόντους, 3,6 ασίστ και 1,8 κλεψίματα στα πέντε παιχνίδια όπου οι Ερυθρόλευκοι μέτρησαν τρεις νίκες.

Μέχρι στιγμής φέτος είναι πρώτος σε αξιολόγηση (27,8), καθώς επίσης και δεύτερος σκόρερ (20,1). Με μία λέξη, ασταμάτητος!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς