18.3 C
Athens

Αυτό δεν ξανάγινε: Οι παίκτες της Ζενίτ και της Σπαρτάκ μετέτρεψαν το γήπεδο σε ρινγκ με ανελέητο ξύλο! (vid)

Οι εικόνες ωμής βίας ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές από την αναμέτρηση της Ζενίτ με την Σπαρτάκ για το Κύπελλο Ρωσίας κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να χάνουν κάθε μέτρο και λογική, με αποτέλεσμα έξι από αυτούς να αποβληθούν

Στιγμές ωμής βίας σε ματς για το Κύπελλο Ρωσίας και μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές!

Τη στιγμή που τα βλέμματα όλων των φιλάθλων βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Ρωσία κατάφεραν και πάλι (για τον λάθος λόγο) να στρέψουν για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθώς στο ντέρμπι της Ζενίτ με την Σπαρτάκ Μόσχας οι παίκτες μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε… ρινγκ στην κυριολεξία.

Σε εικόνες που αρμόζουν σε γκέτο στην Αμερική και όχι σε ποδοσφαιρικό αγώνα είδαμε όλα όσα βλέπουμε σε έναν αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών: μπουνιές, κλωτσιές, λαβές, σπρωξίματα και μία ατμόσφαιρα που μύριζε αίμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Όπως είναι λογικό αυτές οι εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου, ενώ για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο με 0-0 στην κανονική διάρκεια με την Ζενίτ να παίρνει τελικά τη νίκη-πρόκριση με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Συνολικά, ο διαιτητής του αγώνα έβγαλε έξι κόκκινες κάρτες (από τρεις σε κάθε ομάδα).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς