22.6 C
Athens

Βελτιωμένο on-site search στο cosmote.gr με το Findbar

Την καινοτόμο ελληνική πλατφόρμα αναζήτησης Findbar επέλεξε η Cosmote για τη βελτίωση της λειτουργίας αναζήτησης στο ηλεκτρονικό hub του ομίλου. Στόχος της συνεργασίας είναι η σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας αναζήτησης στο cosmote.gr, προσφέροντας στο χρήστη υψηλή ταχύτητα, ευκολία και προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης όπως φωνητική αναγνώριση, αναγνώριση greeklish και αυτόματη συμπλήρωση, μεταξύ άλλων.

Το on-site search, παρότι παρέμενε στο παρασκήνιο κατά τα πρώιμα χρόνια του ηλεκτρονικού επιχειρείν,  αποκτά πλέον εξέχουσα θέση και εξελίσσεται σε σημαντικό εργαλείο κατά την αναζήτηση σημείων υπεροχής στη σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα. Όλο και περισσότερα μεγάλα brands απομακρύνονται σταδιακά από την κλασσική πλοήγηση μέσω κατηγοριών, επενδύοντας στη νέα μορφή πλοήγησης με επίκεντρο την αναζήτηση, πάντα με στόχο τη διευκόλυνση των χρηστών να εντοπίσουν το περιεχόμενο που αναζητούν ακολουθώντας το πιο σύντομο μονοπάτι.

Το Findbar, προϊόν της εταιρείας Bare Mental, είναι ένα platform-agnostic SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία) που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ιστότοπο, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα είτε για ενημερωτικό/μη κερδοσκοπικό ιστότοπο, να αξιοποιήσει με γρήγορο και οικονομικό τρόπο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές που σχετίζονται με την αναζήτηση, προσφέροντας ταυτόχρονα μια σειρά από εύχρηστα εργαλεία marketing/merchandising.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Κατσένης

Bare Mental ΙΚΕ

Tel: +30 210 220 4292

Email: [email protected]

Website: https://findbar.io

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς