19.5 C
Athens

Eλαμψε η Ιρίνα Σάικ στα Fashion Media Awards (pics)

Εντυπωσίασε με το χρυσό άκρως αποκαλυπτικό Versace φόρεμά της, ενθουσιάζοντας τα πλήθη

Η Ιρίνα Σάικ, το γνωστό μοντέλο από τη Ρωσία και πρώην αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο συνηθίζει να κάνει άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις, όχι μόνο στις διαφημίσεις και στις επαγγελματικές της δουλειές, αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Τα Fashion Media Awards ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις που ακολούθησε την… πεπατημένη και επέλεξε να εμφανιστεί με ένα άκρως τολμηρό φόρεμα που σε κάθε της κίνηση έμοιαζε έτοιμο να… αποκαλύψει κρυφά μέρη της ανατομίας της.

Το γνωστό τοπ μόντελ τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη με το χρυσό φόρεμα Versace, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, καθώς η τουαλέτα είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι μέχρι ψηλά στα πόδια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιρίνα Σάικ προτιμά αυτό το είδος πατρόν.

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν και το μοντέλο έδωσε τις πιο αποκαλυπτικές πόζες.

H 32χρονη Ρωσίδα ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram από την προετοιμασία που έκανε για να παρευρεθεί στο event.

Ανάμεσα στα πάμπολλα κολακευτικά σχόλια οι followers δεν παρέλειψαν να γράφουν και για τον πρώην σύντροφό της, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν ότι χώρισε από τον άσο της μπάλας και δημιούργησε οικογένεια με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς