12.5 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη 0-1: Διπλό με Μπαστακό, ο Περιστερίδης έπιασε δύο πέναλτι

Σπουδαίο διπλό στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας πανηγύρισε η Ηλιούπολη απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ (0-1) για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα αφού έχασε δύο πέναλτι στο 37′ με τον Βοΐλη και με τον Κινκουέ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Περιστερίδης σταμάτησε τους Ερυθρόλευκους με εντυπωσιακές επεμβάσεις στα δύο πέναλτι ενώ η Ηλιούπολη έφτασε σε σπουδαίο διπλό με τον Μπαστακό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Μίτσελ και το επιτελείο του καθώς και ο Ζοσέ Ανιγκό ενώ παρόντας ήταν και ο Ανδρέας Ντόι.

Για τον Ολυμπιακό αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε τρία ματς (προηγήθηκε το 1-1 της πρεμιέρας με την Επισκοπή) και έχει 1 βαθμό, ενώ η Ηλιούπολη πέτυχε δεύτερη σερί νίκη κι έφτασε τους 7 βαθμούς σε 4 ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής (67′ λ. τρ Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ. τρ Ματσούκας / 59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς