24.7 C
Athens

«Ο Γκραντ θα παραμείνει στην North East United ως απλός σύμβουλος»

Το ρόλο του συμβούλου θα έχει στην North East United ο Αβραάμ Γκραντ, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ινδικής ομάδας, Έλκο Σκιατόρε

Ο Αβραάμ Γκραντ είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό, όταν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναλάβει την «πράσινη» ΠΑΕ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αποχωρήσει από την προηγούμενη ομάδα του, δηλαδή την North East United.

Ο Ισραηλινός ήταν προπονητής της ομάδας της Ινδίας, την περσινή σεζόν, αλλά παραμείνει σε άλλο πόστο στο σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα ο νυν προπονητής της North East, Έλκο Σκιατόρε, επεσήμανε πως ο Γκραντ θα υπάρχει στην ομάδα ως σύμβουλος,

Συγκεκριμένα ο Σκιατόρε υποστήριξε ότι: «Ο Γκραντ θα υπάρχει στο πλάνο σαν σύμβουλος. Δεν θα χρειάζομαι την άδεια του για να αλλάξω το σύστημα ή να επιλέξω άλλον για την ενδεκάδα. Για την καθημερινότητα, έχουμε την ευθύνη εγώ και ο βοηθός μου και αν έχουμε ανάγκη από συμβουλή ή υποστήριξη, τότε ο Γκραντ θα είναι εκεί να μας βοηθήσει».

Για να συμπληρώσει πως: «Η διαδικασία της επιλογής των Ινδών ποδοσφαιριστών άρχισε από την περίοδο που ο Γκραντ ήταν προπονητής. Οπότε, όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον έλεγχο του και αυτός θα εγκρίνει την απόκτηση τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς