23.5 C
Athens

Ο Ιωνικός ενισχύθηκε με τον φόργουορντ Άνχελ Νούνιες

Ο Ιωνικός ενισχύει το ρόστερ του με στόχο να παρουσιάσει μια πιο ανταγωνιστική εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Άνχελ Νούνιες.

Ο 31χρονος (2,03μ.) φόργουορντ είναι διεθνής και με τη Δομινικανή Δημοκρατία με την οποία αγωνίστηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Παναμερικάνικο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Ιωνικού δεν θα σταματήσει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, προκειμένου όχι μόνο να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και να παίξουμε το μπάσκετ, που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τον Άνχελ Νούνιες, μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1991, στον Άγιο Δομίνικο, ο ύψους 2μ03 φόργουορντ τέλειωσε το κολέγιο της South Florida το 2016.

Αμερικανοτραφής (έχει και τις δυο υπηκοότητες) είχε τελειώσει το High School του Notre Dame.Έχει αγωνιστεί στο Ισραήλ, στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ φέτος έπαιξε στο Πουέρτο Ρίκο. Ξεκίνησε στην Bayamon (σε 18 ματς είχε 26.3 λεπτά συμμετοχής, με 10.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 0.7 κλεψίματα, για 1.2 λάθη). Συνέχισε για 10 αγώνες στην Arecibo, όπου σε 24.8’’ ανά αγώνα είχε 8.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 1 κλέψιμο για 1.3 λάθη. Ο Άνχελ Νούνιες έπαιξε με τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα.

Καλώς ήλθες στην ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς